Poff

Poff er den eldste av snødronningene våre. Hun er født 27. august 2007. Hun er storesøsteren til Lille My som er født av samme foreldre kullet etter.
Poff og Lille My er veldig like. Øynene er det eneste sikre skillet mellom dem – Poff har gulgrønne øyne. Da Poff var liten hadde hun en liten grå flekk på bakhodet, men den er forsvunnet.
Ellers er Poff en skikkelig utekatt fra vår til høst, hun kommer stort sett bare innom for å spise. Hun hilser ofte på oss ute, vil ha kos og er svært nysgjerrig på alt som skjer. Poff blir også gjerne med på tur!
Hvis man ser en hvit flekk i mørket en sommernatt rundt Bergvang er det helt sikkert Poff som er ute på jakt! Om vinteren er hun mye inne og lader opp til utesesongen.

Lille My

Lille My er lillesøsteren til Poff. Hun er født 29. februar 2008. Lille My skiller seg fra Poff ved at hun har et lyseblått og et grønt øye.
Hvite katter med blå øyne er som regel hørselssvekket, og selv om Lille My bare har et blått øye har hun litt dårlig hørsel.
Det holdt på å gå riktig galt i desember 2009. Alle hundene var ute på tur og Lille My smøg seg ned i hundegården for å utforske litt. Hun hørte ikke at hundene kom hjem og ble angrepet av tre stykker.
Heldigvis er vi alltid i nærheten når hundene er løse og fikk hundene vekk med en gang vi skjønte at pus var der. Med høyre bakben revet ut av ledd klarte hun å komme seg oppi et tre hvor vi reddet henne ned og suste til veterinæren.
Etter mange uker i ro er hun i dag så godt som ny – hun halter nesten ikke og holder seg langt unna hundegården!